• Freek Zwanenberg - vleugel

    Freek Zwanenberg

    Freek Zwanenberg (1980) improviseert op de piano en in het dagelijks leven. Zijn liefde voor improvisatie als kunst en levensfilosfie deelt hij met de wereld via zijn live optredens, improv kado’s, improv workshops en flow sessies. Freek staat bekend om zijn prachtige genuanceerde avontuurlijke spel en meesterlijk vermogen om zich in zeer veel muzikale stijlen uit te drukken!

    In 2009 ontstond ‘the Art of Improvisation’ als zijn levensproject. Hij ontdekte dat zijn liefde voor muziek en piano, mensen, spirituatiteit en reizen samenkwamen in improvisatie. Hij realiseerde zich dat improviseren eigenlijk een soort basishouding kan zijn waar vanuit je niet alleen muziek maakt, maar je hele leven leeft. En dat je leven dan één groot avontuur wordt, waarin je altijd weer nieuwe dingen meemaakt en leert.

    Freek beoefent improvisatie als kunst en bekwaamt zich verder als pianist, treed overal op en geeft en workshops en lessen. Daarnaast leeft hij zoveel mogelijk improviserend heeft hij daar een filosofie omheen ontwikkeld om te delen met anderen. Een filosofie die wel alle elementen van een diepzinnige levenshouding bevat, maar uit te leggen is aan kleine kinderen!

    Website: www.freekzwanenberg.nl