• Andre Schoorlemmer - electrisch gitaar, mandoline

  Andre Schoorlemmer

  André Schoorlemmer speelt gitaar, accordeon, mandoline, mondharmonica en componeert muziek. Andre heeft een professionele achtergrond in de popmuziek en speelde vele jaren in allerlei Flamenco Fusion projecten. Hij staat bekend om zijn vermogen briljant spannende muzikale lagen neer te leggen en 2e stemmetjes te creeren on the flow. Andre heeft een rijk repertoire aan muzikale stijlen tot zijn beschikking.

  Andre heeft nooit gitaarles gehad. Veel muzikanten worden al van kinds af aan gegrepen door de magische gedachte om een instrument te kunnen spelen, maar Andre niet. Tot hij op zijn 17de een gitaar in handen kreeg! Vanaf dat moment begon hij uren per dag fanatiek te oefenen. Eerst op een oude akoestische gitaar, maar al snel op een elektrische gitaar. En wat bleek, hij was prima in staat om zichzelf gitaar te leren spelen. Niet lang daarna ging hij in bandjes spelen en raakte helemaal verslaafd aan het gitaar spelen.

  Nu, jaren later, is Andre nog steeds verslaafd aan muziek. De laatste jaren ook steeds meer als songwriter (de eerste single die uitkwam haalde vorig jaar zelfs de MegaTop100!) en als producer (wat dan weer een lovende OOR recensie heeft opgeleverd!).“

  Website: andreschoorlemmer.wordpress.com

  Hier zie en hoor je fragmenten van Flamenco Fusion met Andre op electrisch gitaar.